Hållbara kläder i naturliga eller återvunna material, fri frakt över 1000 kr

Unika plagg anpassade till din kropp

Du står där i provrummet och känner dig obekväm. Kläderna i modebranschen är baserade på ett storlekssystem som är anpassat för massproduktion och passar inte alla kvinnor. Det tycker vi är dumt. 

RAORI skräddarsyr kollektionen anpassat efter dina kroppsmått istället, ett plagg i taget. Vi fokuserar speciellt på att göra magområdet bekvämt så att du känner dig fantastisk hela dagen, även om du har mens eller känner dig svullen. RAORI-kläder är tillverkade i hållbart producerade material som linne, ull, hampa eller återvunna eller räddade material. Plaggen är löst sittande, alltid praktiska och får dig att känna dig bekväm och vacker.LÄTT ATT BESTÄLLA

1. Hitta ditt favoritplagg, köp det och ge oss dina mått i kassan (i meddelande-rutan).

2. Vi graderar ett personligt mönster till dig, syr ihop plagget och skickar det till dig.

3. Du får ditt plagg i brevlådan och kan njuta av ett plagg som håller länge och passar dig.


RETUR OCH BYTESRÄTT

Ibland känns det bara inte bra.... det är helt okej! Du kan alltid returnera din oanvända vara inom 14 dagar och få pengarna tillbaka.


NÖJDA KUNDER

Min otroligt vackra bröllopsklänning hade inte kunnat bli bättre. Det var fantastiskt att få vara med i hela processen och den blev precis så fin som jag hoppades.

Emelie, Sweden

Tre klänningar med perfekt passform efter mina mått! Så fint sydda och nu växlar jag mellan alla tre.  Bra priser, snabb leverans och så fint bemötande- rekommenderas!

Iréne, Sweden

Hanna är professionell, omtänksam och gjorde allt för att hjälpa mig med min bröllopsklänning. Det känns som den blev gjord av en vän och det känns väldigt speciellt.
Petra, New Zeeland


Våra kategorier

Kollektion:  Istället för att du ska välja en storlek som du hoppas kommer att passa dig, baserar vi kollektionen anpassat efter dina mått. Vi fokuserar på att göra magområdet bekvämt, använder hållbara sömnadstekniker och miljömedvetna material. 

One of a kind: Vad händer med alla textilier vi kastar bort?  Vad händer med klimatet om vi fortsätter konsumera på samma sätt? One of a kind-plagg är tillverkade av farmors gamla dukar, lakan, gardiner och tygrester som blivit över när vi tillverkat kollektionen. Detta är plagg med minnen, som bär på en tidigare historia.

Fest och bröllop: Att tillverka en bröllopsklänning är en underbar process som du gör tillsammans med RAORI. Det är spännande, inspirerande och roligt; ett minne du kommer att älska lika mycket som din klänning. Vi kommer att hålla kontakten genom hela processen som så klart tar lite längre tid än ett vanligt plagg.. Vi vill att du är med och kan välja allt från material, detaljer, längd och passform.


DIN EGEN IDÉ ... 

Har du ett  favoritplagg som håller på att falla isär? Jag hjälper dig gärna att återskapa plagget och kan till och med få det att sitta bättre än tidigare! Vi kan återskapa nästan vad som helst, förutom stickade tröjor och dina favoritjeans ... Kontakta oss och berätta dina idéer och låt det roliga börja!


TRANSPARENS

Den enda anledningen till att ett plagg är billigt är för att plagget producerats av människor som arbetar i slavliknande förhållanden i fattigare länder långt bort. Så enkelt är det.

Hos oss på RAORI är transparens mycket viktigt och vi vill att du ska veta vilka material och vilka kostander som ingår i ditt lokalt producerade plagg: med 25 års erfarenhet inom textil produktion, tillverkar vi plaggen snabbt, men fortfarande i fantastisk kvalité. Tack för att du väljer ett hållbart och lokalt producerat plagg och minskar därför ditt klimatavtryck enormt.