Hållbara kläder i naturliga eller återvunna material, fri frakt över 1000 kr

Känner du dig vilse i garderoben?

Tjänsten Hållbar Garderob ger dig hjälp att sortera igenom, lyfta och uppdatera din garderob så att den känns personlig och inspirerande igen. Vi går igenom din garderob, delar in plaggen i olika kategorier och hittar hållbara lösningar som passar dig och ditt liv. Genom att följa min mall har du snart en uppdaterad garderob full att plagg du älskar, som passar ditt liv och som sitter perfekt på din kropp. Att hitta sin egna personliga stil, hjälper både plånboken och klimatet. Framför allt sparar du tid och pengar, när du lär dig vad du ska leta efter.

Det finns flera tjänster:  vi kan ha ett personligt eller digitalt möte där vi tillsammans börjar arbetet med att hitta din personliga stil. I det personliga mötet ses vi hemma hos dig och sorterar igenom din garderob, helt baserat på dina villkor. Hur illa du än tycker att det är, så är inget är omöjligt. Tvärtom. Det är en härlig resa som slutar med att du har en hållbar garderob full av kläder som du älskar, som passar ditt liv och din kropp. I det digitala mötet ses vi på Zoom ca 1 timme och arbetar tillsammans för att du ska vara redo att ta dig an din garderob i lugn och ro.

Vi arbetar utifrån de tre R:en: Refuse (vägra), Reduce (minska), Reuse (återanvänd) och hittar billiga och hållbara lösningar för din garderob. 

Det finns flera tilläggstjänster efter det första mötet, också baserat på din egen livsstil: "Shoppingrundan" (där jag följer med dig för att shoppa till en second hand-affär - fika och stil-snack ingår) samt "Mer garderob" (där vi fortsätter resan att skapa din perfekta garderob med hjälp av måttagning och att hitta de plagg som verkligen passar dig).


hUR BOKAR JAG?

1. Köp tjänsten i webshoppen och beskriv gärna vad du vill ha hjälp med i meddelande-rutan.

2. Jag ringer/mailar och vi lär känna varandra. Vi bokar tid och plats.

3. Vi ses digitalt eller hos dig sätter igång! När vi är klara har du en garderob att vara stolt över.


Det finns absolut inga krav på att du ska bli färdig eller att du måste inhandla en massa nya kläder. Vi arbetar hållbart och efter mötet behöver antagligen dina nya tankar landa lite innan du tar nästa beslut. Oftast lär du dig också nya saker om dig själv, får nya idéer och då behöver du kanske en paus. Jag har givetvis tystnadsplikt och arbetar med dig under samtycke och förtroende.