Hållbart mode i naturliga eller återvunna material, fri frakt över 1000 kr

Är du redo att skapa bröllopsklänningen du alltid drömt om? Denna personliga resa börjar med en skiss, ett foto, en idé... Efter det väljer vi tyg, tillverkar en första prototyp i ett billigare tyg (en toille) för att se till att klänningen blir precis som du vill ha den. Du har möjlighet att bestämma tyget, stilen, känslan, längden och passform helt själv. RAORI har flera bröllopsklänningar att välja mellan, men vi är alltid öppna för andra förslag och önskemål. Tillsammans kan vi hitta en bra och klimatsmart lösning och skapa din drömklänning. RAORI kan även tillverka andra festplagg som klänningar för brudtärnor, brudens mor eller blomsterflickor. Vi har lång erfarenhet av att tillverka bekväma och löst sittande klänningar för att din dag ska bli så avslappnad som möjligt.


BELGAGÅRDEN:

Om du är intresserad av att skapa dina egna blomsterarrangemang så är du välkommen att plocka blommorna på Belgagården. Från juli- oktober blommar det överallt hos oss och allt är tillgängligt för dig!
Wilma Wedding Gown

Designad för att du ska känna dig bekväm, vacker och avslappnad på din stora dag. En löst sittande klänning som smidigt följer kroppens kurvor och faller tungt från höfterna utan att använda en hårt åtsittande korsett. Används ofta vid det stora bröllopet på landet i ladan och kan anpassas till din kropp på många olika sätt.


Odessa Wedding Dress

För den dansande bruden som vill snurra runt hela natten. Odessa används ofta vid stadsbröllop eller till bröllopsfesten. Du kan enkelt bära din favorit-BH under då både bak- och v-ringning har designats för att visa lite hud, men också för att du ska känna dig bekväm i dina egna underkläder. Klänningen är gjord i två lager sidensatin och ett topplager av chiffong och kommer med ett ursnyggt obi-bälte för att framhäva midjan.


Cecilia Wedding Dress

För en mindre ceremoni med familj och vänner är Cecilia bröllopsklänning ett måste. En löst sittande och bekväm a-linjeformad bröllopsklänning. Skurna våder av spets och siden döljer magen och har designats för att göra din bröllopsdag till den mest avslappnade och perfekta dagen. 


Ella Flower Dress

Ella är en vacker klänning i sidenchiffong, perfekt för blomsterbarnet eller ringbäraren. Med fina veck fram och bak ser klänningen ut som en dröm och med den cirkelformade kjolen kan blomsterbarnet dansa och snurra hela dagen och känna sig lika vacker som bruden.