Hållbara kläder i naturliga eller återvunna material, fri frakt över 1000 kr

RAORI presentkort stor


 

RAORI presentkort - Den ultimata gåvan till den modemedvetna kvinnanTrött på att ge bort presenter som samlar damm? Ge en gåva som verkligen betyder något! Med

 


RAORI presentkort - Den ultimata gåvan till den modemedvetna kvinnan

Trött på att ge bort presenter som samlar damm? Ge en gåva som verkligen betyder något! Med ett presentkort från RAORI Slow Fashion kan du glädja någon speciell med en unik shoppingupplevelse. Detta är inte bara en present, det är en inbjudan till skräddarsydd elegans och hållbarhet.

Våra presentkort är den ideala lösningen för den kvinna som värdesätter personlig stil och kvalitet. Varje plagg hos RAORI är en hyllning till individuell skönhet och miljöansvar - två aspekter som går hand i hand med vår filosofi. Genom att välja vårt presentkort gynnar du inte bara mottagarens garderob utan även vår planet.

Varför välja RAORI's presentkort?

  • Flexibilitet: Presentkortet kan användas både online och vid våra pop-up evenemang.
  • Anpassning: Mottagaren får möjlighet att välja och anpassa sitt favoritplagg efter egna mått.
  • Hållbarhet: Alla kläder är gjorda av hållbara eller återvunna material, för en grönare framtid.
  • Giltighetstid: Presentkortet är giltigt i hela 2 år, så det finns gott om tid att hitta det perfekta plagget.

Oavsett om det är till din bästa vän, din kära mamma eller dig själv, kommer ett presentkort från RAORI Slow Fashion att leverera glädje och stil i varje söm. Beställ ditt idag och bidra till en mer hållbar modeframtid!

Om presentkortet:
Presentkortet kan levereras antingen digitalt eller som ett fint fysiskt kort per post till dig eller till den du ger kortet. Kortet innehåller en personlig kod och ett infobrev och är giltigt i 2 år från inköpsdatum. Kortet kan användas i RAORI pop-ups eller i webbshoppen, på valfri vara.


Info-letter in Swedish:

Hej! Jag heter Hanna och skapar handgjorda kläder till kvinnor i fantastisk kvalité och i hållbara material. Jag är så less på att modebranschen tvingar kvinnor att passa in orealistiska storlekar, så jag gör tvärtom: jag anpassar kläderna efter din kropp! Efter att ha arbetat som modedesigner och mönsterkonstruktör i många år och sett modebranschens mörka baksida, startade jag RAORI slow fashion 2009. Besök raori.se för spännande kreationer och mer info.


Info-letter in English:

Hello! My name is Hanna and I create handmade clothes for women in fantastic quality and in sustainable materials. I'm so tired of the fashion industry forcing women to fit into unrealistic sizes, so I do the opposite: I adapt the clothes to your body! After working as a fashion designer and pattern designer for many years and seeing the dark side of the fashion industry, I started RAORI slow fashion in 2009. Visit raori.se for exciting creations and more info.